Seminar FAO "Siguranta alimentelor". Chisinau, Hotel Jazz (V.Parcalab nr. 72), 19-20 februarie 2015

 

Ministerul Agriculturii şi Industriei Alimentare şi Reprezentanța oficială FAO în Moldova vă invită să participați la atelierul de instruire în domeniul siguranței alimentelor. PERICOLELE ÎN SIGURANȚA ALIMENTELOR, PROGRAMELE DE PRECONDIȚIE (BPP ȘI BPI) ȘI SISTEMELE DE MANAGEMENT ÎN SIGURANȚA ALIMENTELOR BAZATE PE ANALIZA PERICOLELOR ȘI PUNCTELE DE CONTROL CRITICE (HACCP)

  • Perioada: 19-20 februarie 2015 Locație: Hotelul Jazz, Str. Vlaicu Pârcălab,72
  • Obiectivele atelierului de instruire sunt de a oferi o informaţie actualizată privind pericolele de siguranță a alimentelor în lanțul alimentar şi analiza de risc pentru siguranța alimentelor, evidențierea rolului bunelor practici în producție (GMPs) şi bunelor practici de igienă (GHPs) pentru prevenirea incidentelor în siguranța alimentară, utlizarea HACCP pentru prevenirea contaminării alimentelor. Totodată, atelierul de instruire are ca obiectiv crearea grupurilor de lucru multi-sectoriale pentru elaborarea ghidurilor naționale privind practicile bune de igienă.
 

Pillar: