Pre-anunț: Lansarea unui nou apel în cadrul BiodivERsA și Water JPI

Agenția Națională pentru Cercetare și Dezvoltare din Republica Moldova pre-anunță lansarea unui nou apel cu următorul subiect: “Conservarea și restaurarea ecosistemelor degradate și a biodiversității acestora, inclusiv al accentului pe sistemele acvatice” organizat în comun de BiodivERsA și Water JPI.

Lansarea oficială a apelului este planificată pentru 5 octombrie 2020, cu data limită pentru înaintarea propunerilor de proiect 7 decembrie 2020.

Instrucțiunile privind criteriile de depunere, eligibilitate, evaluare și alte informații relevante vor fi descrise în anunțul oficial.

La etapa actuală, următoarele țări și-au exprimat interesul preliminar de a participa la acest apel cu o sumă totală de peste 18 milioane de euro: Austria, Belgia, Bulgaria, Republica Cehă, Danemarca, Estonia, Finlanda, Franța, Germania, Irlanda, Letonia, Lituania, Moldova, Maroc, Olanda, Norvegia, Polonia, Portugalia, România, Slovacia, Africa de Sud, Spania, Suedia, Elveția, Turcia etc. Mai multe detalii, le puteți accesa AICI.

Alte detalii le găsești accesând link-ul